Franczyza

Własna restauracja?
Twoje marzenie, nasze wsparcie!
Wspólny sukces!

Poznaj szczegółySkontaktuj się z nami

Ponad 25 lat doświadczenia

Pełne wsparcie!

Partnerom biznesowym przy otwarciu restauracji zapewniamy pełne wsparcie – na każdej płaszczyźnie. Poznanie struktur firmy oraz pełen pakiet szkoleń (zarówno dla inwestora jak i zespołu pracowników) to podstawa stworzenia silnych fundamentów indywidualnej działalności.

Pomoc w finansowaniu

Oferujemy pomoc i wsparcie w finansowaniu przedsięwzięcia, co jest szczególnie ważne dla nowych przedsiębiorców, rozpoczynających działalność franczyzową.

Zwrot z inwestycji 2-3 lata

Wzrost obrotów jest mocno uzależniony od zaangażowania właściciela. Średni, szacunkowy czas zwrotu z inwestycji wynosi około 2–3 lat. Zależy to od wielu czynników, z których chęć, motywacja i rzetelne podejście do prowadzenia biznesu mają kluczowe znaczenie.

Buduj z nami swój sukces!

Zapraszamy do współpracy ludzi ambitnych, otwartych, pełnych pasji. Takich, którzy lubią dobre jedzenie i solidną pracę. Wiedza gastronomiczna się przydaje, ale nie jest konieczna. Potrafimy przekonać do naszego biznesu, podając autentyczne, oparte na faktach argumenty.

Poznaj szczegóły

Opinie franczyzobiorców

“Z Wrocławską Akademią Kulinarną owocnie współpracuję od 9 lat. Zawsze mogę liczyć na wsparcie ze strony centrali. W razie problemów lub wątpliwości wiem, że mam się do kogo zwrócić i mam pewność, że otrzymam merytoryczną odpowiedź popartą danymi. Na bieżąco otrzymuję zdjęcia, receptury oraz inspiracje, które pomagają nam tworzyć jeszcze lepsze restauracje. Kucharze szkoleniowi sieci, regularnie odwiedzają nasze placówki i na miejscu w naszych lokalach służą dobrą radą.”

Monika Wikłofranczyzobiorca sieci Kuchnia Marche

“We współpracy z Wrocławską Akademią Kulinarną mogę liczyć na uczciwe warunki współpracy i satysfakcjonujący poziom rentowności. Wcześniej nie prowadziłem żadnej firmy w gastronomii, mimo to lokal od pierwszego miesiąca zarabiał na pokrycie bieżących kosztów” – mówi Rafał Boruszak, właściciel dwóch restauracji Kuchnia Marche, który zanim spróbował swoich sił w sieci franczyzowej pracował w wyuczonym zawodzie jako architekt. ”

Rafał Boruszakfranczyzobiorca sieci Kuchnia Marche