Franczyza

Własna restauracja?
Twoje marzenie, nasze wsparcie!
Wspólny sukces!

Poznaj szczegółySkontaktuj się z nami

Pełne wsparcie!

Partnerom biznesowym przy otwarciu restauracji zapewniamy pełne wsparcie – na każdej płaszczyźnie. Poznanie struktur firmy oraz pełen pakiet szkoleń (zarówno dla inwestora jak i zespołu pracowników) to podstawa stworzenia silnych fundamentów indywidualnej działalności.

Ponad 25 lat doświadczenia

Pomoc w finansowaniu

Oferujemy pomoc i wsparcie w finansowaniu przedsięwzięcia, co jest szczególnie ważne dla nowych przedsiębiorców, rozpoczynających działalność franczyzową.

Zwrot z inwestycji 2-3 lata

Wzrost obrotów jest mocno uzależniony od zaangażowania właściciela. Średni, szacunkowy czas zwrotu z inwestycji wynosi około 2–3 lat. Zależy to od wielu czynników, z których chęć, motywacja i rzetelne podejście do prowadzenia biznesu mają kluczowe znaczenie.

Buduj z nami swój sukces!

Zapraszamy do współpracy ludzi ambitnych, otwartych, pełnych pasji. Takich, którzy lubią dobre jedzenie i solidną pracę. Wiedza gastronomiczna się przydaje, ale nie jest konieczna. Potrafimy przekonać do naszego biznesu, podając autentyczne, oparte na faktach argumenty.

Poznaj szczegóły

Agnieszka Żółkiewicz

Project Manager

+48 791 100 211 | franczyza@marche.com.pl

Opinie franczyzobiorców

Z Wrocławską Akademią Kulinarną owocnie współpracuję od 9 lat. Zawsze mogę liczyć na wsparcie ze strony centrali. W razie problemów lub wątpliwości wiem, że mam się do kogo zwrócić i mam pewność, że otrzymam merytoryczną odpowiedź popartą danymi. Na bieżąco otrzymuję zdjęcia, receptury oraz inspiracje, które pomagają nam tworzyć jeszcze lepsze restauracje. Kucharze szkoleniowi sieci, regularnie odwiedzają nasze placówki i na miejscu w naszych lokalach służą dobrą radą.

Monika Wikłofranczyzobiorca sieci Kuchnia Marche

We współpracy z Wrocławską Akademią Kulinarną mogę liczyć na uczciwe warunki współpracy i satysfakcjonujący poziom rentowności. Wcześniej nie prowadziłem żadnej firmy w gastronomii, mimo to lokal od pierwszego miesiąca zarabiał na pokrycie bieżących kosztów” – mówi Rafał Boruszak, właściciel dwóch restauracji Kuchnia Marche, który zanim spróbował swoich sił w sieci franczyzowej pracował w wyuczonym zawodzie jako architekt.

Rafał Boruszakfranczyzobiorca sieci Kuchnia Marche